Pippi Langstrump

Encara esteu a temps de veure,  aquest cap de setmana al Teatre Condal de Barcelona, aquesta adaptació teatral de Pippi Langstrump, de Astrid Lingren, “qui va lograr que els seus llibres siguin les portes obertes a un jardí secret, on els nens formen part de la trama com si fossin un personatge més, convençuda de que la felicitat  no només es troba mitjançant els somnis sino també mitjançant la literatura.”

Es tracta d’una adaptació fidel a l’original  amb uns decorats i ambientació  que us recordarà la sèrie televisiva dels anys 70, i amb unes cançons que s’adapten bé a l’argument de l’obra.

Adient per nens i nenes dels 5 als 11 anys i per pares que ronden els 40, les sessions són dissabte 28 i diumenge 29 a les 12.00h.  El preu és de 14€, però si us registreu a Promentrada podeu gaudir d’un preu de 8€.

Pippi Langstrump és una nena de 9 anys que viu sola, amb I’ única companyia de dos animals: un cavall i un mico, anomenat Sr. Nilsson. Ella parla sovint de la seva mare que I’ està veient des del cel, i del seu pare, que és un pirata que viu als mars del Sud, i que un dia ha de venir a buscar-la. La Pippi és independent, caòtica i amb una gran imaginació. Té dos gran amics, el Tommy i l’Annika, i amb ells viu les seves aventures.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s