“Un Palau pel Raval”, Recital benèfic amb la presència d’Ainhoa Arteta, Josep Bros, Àngel Odena i Stefano Palatchi

El 24 de maig a les 8.30 del vespre el Palau de la Música Catalana oferirà un concert especial organitzat per la Fundació Raval Solidari, una actuació benèfica a càrrec de la soprano Ainhoa Arteta, el tenor Josep Bros, el baríton Àngel Odena, el baix Stefano Palatchi o el pianista Marco Evangelisti, entre altres, que interpretaran àries i duets d´òperes de Verdi, Mozart, Rossini, Gounod, Puccini i Donizetti.

La recaptació de la qual anirà a parar a projectes d’acció social que es canalitzaran a través de 3 entitats que depenen de la Fundació. Són Braval, dedicada al suport socioeducatiu, Terral, de promoció de la dona, i Acció Social Montalegre, compromesa amb l’atenció familiar, tres entitats que cada any donen suport a més de 2.000 persones gràcies als seus projectes.

El recital neix amb la intenció de recaptar recursos econòmics per tal de continuar donant assistència a les persones amb risc d’exclusió del barri del Raval de Barcelona i facilitar la cohesió social de la zona, i en fer-ho ofereix als espectadors una vetllada musical amb professionals de primer ordre en un concert únic perquè només es podrà veure un cop i també per la seva finalitat solidària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s